fbpx

Muuttolaatikot, lainalaatikot

Muuttopalvelu Kengurut toimittaa muuttolaatikot vuokralle edullisesti kotiisi, muuttosi yhteydessä.

☎ Soita meille (9-16): 020 501 4000

✉ Laita viestiä: muutot@kengurut.fi

Pyydä tarjous muutosta

Asianmukainen muuttolaatikko nopeuttaa ja helpottaa muuttoa!

Muuttolaatikot meiltä edullisesti muuttosi avuksi

Kengurut toimittaa muuttolaatikot vuokralle kotiisi muuttoasi varten ajoissa ennen muuttopäivää. Toimitamme puhtaat laatikot ja tarvitsemasi pakkausmateriaalit aina kotiisi sisälle asti edullisesti, kun tilaat muuttopalvelun meiltä. Kengurut muuttolaatikko muuttopalvelun yhteydessä on hyvä ratkaisu. Tarjoamaan laatikot erittäin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Muuttolaatikko on tukevasti pinottava ja antaa paremman suojan kuin perinteinen pahvilaatikko.

Muuttolaatikot ovat aina puhtaita, sillä ne tarkastetaan ja pestään jokaisen muuton jälkeen. Pidämme myös huolen siitä, että laatikot ovat riittävän suuria, jotta kaikki kotisi tavarat varmasti mahtuvat käyttämiimme muuttolaatikoihin.

Muuttolaatikoiden nyrkkisääntö

Hyvänä perussääntönä voit ajatella, että tarvitset yhden laatikon jokaista nykyisen kotisi neliömetriä kohden, sataan neliömetriin asti. Kannattaa pyöristää muuttolaatikoiden määrä, seuraavaan kymmenykseen asti. Näin varmistat, että muuttolaatikot riittävät varmasti. Esimerkiksi, jos esimerkiksi Kerrostaloasunto, Helsinki, pinta-ala 77m2: varaa 80 kappaletta muuttolaatikoita. Mikäli asuntonne koko on yli sata neliömetriä, on hyvä käydä asiakaspalvelumme kanssa yhdessä läpi tarvittava muuttolaatikoiden määrä.

Hanki laadukkaat muuttolaatikot

Pääkaupunkiseudulta on helppo haalia lähikaupoista pahvilaatikoita ilmaiseksi, mutta suosittelemme kuitenkin välttämään niitä. Etenkin hedelmä- ja vihanneslaatikoita. Muuttojen klassikkona tunnetut banaani-laatikot ovat vaarallisia sekä muuttomiehille ja kotisi tavaroille, koska niissä ei ole kunnollista pohjaa keskiosassa, eikä niitä ole desinfioitu mahdollisten banaanikärpästen toukkien osalta. Siksi suosittelemme vuokraamaan muuttoon aina asianmukaiset muuttolaatikot

Muuttolaatikko, vuokralaatikko

Yllä esimerkki kunnollisista muuttolaatikosta. Laatikon koko on 597 x 397 x 300 mm. Nämä muuttolaatikot pinoutuvat tyhjinä erittäin pieneen tilaan. Hyvässä muuttolaatikossa on reilut otekahvat, ne ovat myös helposti pinottavia. Muuttolaatikossa tavarat pysyvät paremmin turvassa. Huomaa, että muuttolaatikoita ei tule ylitäyttää, sillä silloin niitä ei saa pinottua. 

Muuttolaatikon vuokraus muuttosi ajaksi on erinomainen ja yllättävän edullinen ratkaisu. 
 

Pakkaaminen

Kun pakkaat laatikoita, on hyvä pakata astiat aina erikseen ja yksitellen sanomalehteen, silkki- tai voimapaperiin. Kaikkia laatikoita ei kannata pakata täyteen asti. Esimerkiksi laatikot joihin tulee kirjoja, on hyvä pakata noin puoleen väliin asti ja sitten täyttää muilla esineillä, mikäli tämä on mahdollista. Ota myös huomioon, että muuttolaatikot pakataan autoon aina päällekkäin ja siksi on erittäin tärkeää, että huomioit tämän pakatessasi jokaista laatikkoa. Voit tilan säästämiseksi kotonasi toimia myös samoin ja samalla huomaat kätevästi, mikäli laatikko on liian täynnä. Pienet huonekasvit voi myös pakata muuttolaatikkoon, mikäli ne sinne korkeutensa puolesta mahtuvat.

Mitä jos muuttolaatikot loppuvat kesken?

Jos nyt sattuisi käymään niin, että laatikot loppuisivatkin kesken, voit olla huoletta. Kengurut toimittaa myös lisälaatikot tarvittaessa pääkaupunkiseudulla. Laatikkovuokra perustuu myös aina todelliseen laatikkomäärään ja todellisiin tilauspäiviin. Jos olet siis ilmoittanut laatikot noutovalmiiksi edellisenä päivänä ja pääsemme omista syistämme noutamaan niitä vasta sovittua noutopäivää myöhemmin, huomioimme vuokra-ajan ilmoitettuun noutopäivään asti. Tutustu muuttopalveluihimme!

Muuttopalvelu Kengurut logo

Yhteydentto