fbpx
Jeffrey Lawman luottanut Kenguruihin jo usemman muuton

Kattavat muuttopalvelut helposti ja edullisesti

Yksityismuutto

Omakotitalo, rivitalo tai kerrostalon muutto tulossa? Varmista helppo ja onnistunut muutto kauttamme.

Yritysmuutto

Yrityksen muutto edessä? Ota Kenguruihin yhteyttä ja tilaa yritykselle vaivaton muutto.

Tee se itse -muutto

Haluatko hoitaa urakan pääosin itse? Tilaa Kenguruilta muuttoauto ja kuljettaja avuksesi. Autamme pakkaamaan tavarasi turvallisesti.

Sehän kävi helposti!
Hyvä muuttopalvelu
vuosien kokemuksella.

Suurin tavoitteemme on tehdä muutot niin, että asiakkaamme hämmästyy, kuinka helposti se kävikään. Katso tarjoamamme palvelut ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Muuttomies kantaa painavaa kaappia

Asiakas on meille tärkein ja se näkyy työssämme.
Asiakastyytyväisyytemme on 4,9 / 5,0 ⭐

Miten muuttopalvelut sujuvat käytännössä?

Työntekijämme toimittaa kotiisi muuttolaatikot ja materiaalit, jotka katsot tarpeelliseksi kalusteiden ja kotisi suojaamiseksi. Muuttopäivänä muuttoauto ja -miehet saapuvat sovitusti paikalle. Tyhjennämme vanhan asuntosi ripeästi ja varmasti sekä teemme kaikki muuttopalvelut, jotka olemme sopineet. Kannamme uudessa osoitteessa tavarat määrättyihin paikkoihin. Purat rauhassa muuttolaatikot ja tavaroiden löydettyä omille paikoilleen, tulemme hakemaan tyhjät muuttolaatikot pois ja toivotamme onnea uuteen kotiin.
Teemme joustavasti myös osamuutot. Aina ei olla muuttamassa uuteen kotiin, vaan joskus on tarve mennä väliaikaisesti väistötiloihin vaikkapa putkiremontin tai vesivahingon tieltä. Usein näissä riittää, että muutetaan vain kaikkein välttämättömin ja silloin on kyse osamuutosta. Voimme myös suojata huoneistoon jäävät kalusteet remontin ajaksi.  

Yhteydenotto

Laita meille rohkeasti viestiä tai soita asiakaspalveluumme. Meillä on hyviä tyyppejä töissä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Suunnittelu

Yhteydenoton jälkeen suunnittelemme sinulle mahdollisimman helpon muuton, jotta muuttaminen olisi mahdollisimman jouhevaa.

Muutto

Huolella suunnitellun muuton jälkeen tiedämme kenet tiimistämme kannattaa valita juuri teitä varten muuttoavuksi.

Onnea kotiin

Onnistuneen muuton jälkeen lähetämme työstämme laskun, jonka olemme yhdessä asiakkaan kanssa käyneet läpi. Meillä ei ole piilokuluja!

Avaimet käteen muuttopalvelut - hoidamme kaiken puolestasi

Lähdet matkalle etelän aurinkoon perheesi kanssa, saat keskittyä olennaiseen ja nauttia olostasi ilman huolia yhtään mistään. Sillä aikaa meidän muuttopalvelu hoitaa muuttosi, täsmällisesti, huolellisesti ja juuri niin kuin me yhdessä olemme suunnitelleet. Palaat lomalta uuteen kotiisi ja kaikki, mikä muistuttaa sinua sanasta muutto, on eteispöydällesi tai lentokentälle jätetyt uuden kotisi avaimet muuttopalvelumme jälkeen.

Kuulostaako uskomattomalta? Tehdään siitä totta!

Lomaile Kengurut hoitaa muuttosi
Kengurut muuttoauto ja Otso

Haluat tehdä itse muuton pääosin? Tilaa meiltä auto ja kuljettaja avuksesi tarvittaessa.

Muuttopalvelumme on joustava ja voimme lähettää vaikka vain kuljettajan ja auton avuksi.

Silloin kuljettajan päätoimi on pakata auto tiiviisti ja turvallisesti, niin että tavarasi pysyvät ehjänä kyydissä koko matkan. Kuljettaja auttaa myös kantamisessa, etenkin isojen ja hankalien kalusteiden kanssa. 

Muuttoautoja meillä on useita eri kokoja, joista varmasti löytyy sinun muuttotarpeeseen sopiva vaihtoehto. On hyvä ottaa huomioon, että jotkut automme ovat niin isoja, että niitä ei välttämättä saada aivan oven eteen mahtumaan. 

Muuttopalvelut edullisesti, asiakas keskiössä

Muutot tulevat jokaisessa muodossa: isoja, pieniä, iloisia, surullisia, vaikeita ja helppoja.

Muuttopalvelumme on varautunut niistä jokaiseen. Muuttomiehillämme on taitoa kohdata ne kaikki varmalla, kokemuksen tuomalla otteella.

Kengurut, muutossa mukana!

Asiakkaiden kokemuksia muutosta

Mari Dagnall
Mari Dagnall
Read More
Suosittelen kyllä lämpimästi! Eilinen muutto meni todella organisoidusti ja tehokkaasti, ei tarvinnut kyllä olla huolissaan missään vaiheessa vaain päinvastoin. Hyväntuuliset muuttomiehet,jotka saivat kaiken lisäksi kahden kellarikomeron kamat mahtumaan upealla tetris-palapelitaidolla yhteen ullakkokomeroon! Kiitokset vielä tätäkin kautta!
Pia Huttunen
Pia Huttunen
Read More
Ihan paras muuttofirma! Vahva suositus!
Miia Hammarén
Miia Hammarén
Read More
Tehokas ja vaivaton muutto! Kavereita tuli tilattua enemmän, jonka ansiosta saatiin muutto lähialueella kahteen tuntiin. Mitään ei hajonnut eikä hymy hyytynyt. Hyvä yhteydenpito, suosittelen ehdottomasti.
Leena Huumo
Leena Huumo
Read More
Kiitos, hienoa palvelua ammattitaidolla.Hyvää Uutta Vuotta.
Timo Karko
Timo Karko
Read More
Loistavaa palvelua!
Mikko Utecht
Mikko Utecht
@username
Read More
Toissapäiväinen yritysmuutto meni todella näppärästi. Laatikot saapuivat sovitusti alkuviikosta ja kundit siirsivät koko toimipisteen uusiin tiloihin nopeasti ja tehokkaasti. Voin vain suositella yritysmuuttoihin
Previous
Next
Muuttopalvelu Kengurut logo

Yhteydentto