fbpx

Muuttopalvelut
helpottamassa arkeasi

Suurin tavoitteemme on tehdä muutot niin, että asiakkaamme hämmästyy, kuinka helposti se kävikään. Katso tarjoamamme palvelut ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

☎ Soita meille: 020 501 4000

✉ Laita viestiä: toimisto@kengurut.fi

Asiakas on meille tärkein ja se näkyy työssämme.
Asiakastyytyväisyytemme on 4,9 / 5,0 ⭐

Muuttopalvelut asiakas keskiössä

Muutot tulevat jokaisessa muodossa: isoja, pieniä, iloisia, surullisia, vaikeita ja helppoja.

Muuttopalvelumme on varautunut niistä jokaiseen. Muuttomiehillämme on taitoa kohdata ne kaikki varmalla, kokemuksen tuomalla otteella.

Millaisia muuttoja teemme?

Perusmuutot ja muuttoauto

Työntekijämme toimittaa kotiisi muuttolaatikot ja materiaalit, jotka katsot tarpeelliseksi kalusteiden ja kotisi suojaamiseksi. Muuttopäivänä muuttoauto ja -miehet saapuvat sovitusti paikalle. Tyhjennämme vanhan asuntosi ripeästi ja varmasti sekä teemme kaikki muuttopalvelut, jotka olemme sopineet. Kannamme uudessa osoitteessa tavarat määrättyihin paikkoihin. Purat rauhassa muuttolaatikot ja tavaroiden löydettyä omille paikoilleen, tulemme hakemaan tyhjät muuttolaatikot pois ja toivotamme onnea uuteen kotiin.

Omatoimimuutto ja muuttoauto

Oletko tottunut tekemään muutot omatoimisesti, mutta pihallasi ei seiso ajoneuvoa, jota voisi kutsua nimellä muuttoauto? Ei hätää, muuttopalvelumme on joustava ja voimme lähettää vaikka vain kuljettajan ja auton avuksi! Silloin kuljettajan päätoimi on pakata auto tiiviisti ja turvallisesti, niin että tavarasi pysyvät ehjänä kyydissä koko matkan. Kuljettaja auttaa myös kantamisessa, etenkin isojen ja hankalien kalusteiden kanssa.

Avaimet käteen -muutto

Kuvittele: Lähdet matkalle etelään perheesi kanssa, saat keskittyä olennaiseen ja nauttia olostasi ilman huolia yhtään mistään. Sillä aikaa meidän muuttopalvelu hoitaa muuttosi, täsmällisesti, huolellisesti ja juuri niin kuin me yhdessä olemme suunitelleet. Palaat lomalta uuteen kotiisi ja kaikki, mikä muistuttaa sinua sanasta muutto, on eteispöydällesi tai lentokentälle jätetyt uuden kotisi avaimet muuttopalvelumme jälkeen.

Yritysmuutto

Kysy tarjousta sähköpostitse toimisto@kengurut.fi

Miten muutto tapahtuu käytännössä?

Yhteydenotto

Laita meille rohkeasti viestiä tai soita asiakaspalveluumme. Meillä on hyviä tyyppejä töissä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Suunnittelu

Yhteydenoton jälkeen suunnittelemme sinulle mahdollisimman helpon muuton, jotta muuttaminen olisi mahdollisimman jouhevaa.

Muutto

Huolella suunnitellun muuton jälkeen tiedämme kenet tiimistämme kannattaa valita juuri teitä varten muuttoavuksi.

Työ on valmis!

Onnistuneen muuton jälkeen lähetämme työstämme laskun, jonka olemme yhdessä asiakkaan kanssa käyneet läpi. Meillä ei ole piilokuluja!

Meistä kerrottua

Mari Dagnall
Mari Dagnall
Read More
Suosittelen kyllä lämpimästi! Eilinen muutto meni todella organisoidusti ja tehokkaasti, ei tarvinnut kyllä olla huolissaan missään vaiheessa vaain päinvastoin. Hyväntuuliset muuttomiehet,jotka saivat kaiken lisäksi kahden kellarikomeron kamat mahtumaan upealla tetris-palapelitaidolla yhteen ullakkokomeroon! Kiitokset vielä tätäkin kautta!
Pia Huttunen
Pia Huttunen
Read More
Ihan paras muuttofirma! Vahva suositus!
Miia Hammarén
Miia Hammarén
Read More
Tehokas ja vaivaton muutto! Kavereita tuli tilattua enemmän, jonka ansiosta saatiin muutto lähialueella kahteen tuntiin. Mitään ei hajonnut eikä hymy hyytynyt. Hyvä yhteydenpito, suosittelen ehdottomasti.
Leena Huumo
Leena Huumo
Read More
Kiitos, hienoa palvelua ammattitaidolla.Hyvää Uutta Vuotta.
Timo Karko
Timo Karko
Read More
Loistavaa palvelua!
Mikko Utecht
Mikko Utecht
@username
Read More
Toissapäiväinen yritysmuutto meni todella näppärästi. Laatikot saapuivat sovitusti alkuviikosta ja kundit siirsivät koko toimipisteen uusiin tiloihin nopeasti ja tehokkaasti. Voin vain suositella yritysmuuttoihin
Previous
Next

Yhteydentto